Sähköposti: [email protected] Puhelin: +358451261005

CTF Konserni

CTF Konserni

CTF-konserniin kuuluvat emoyhtiö Contact & Travel Finland Oy sekä sen täysin omistamat tytäryhtiöt CTF Solutions Oy, CTF Sales Oy sekä CTF Marketing Oy.

CTF Konsernin yrityksistä Contact & Travel Finland Oy on palkittu asiakkaiden toimesta vuonna 2011 Vaasan parhaaksi yritykseksi sekä Suomen toiseksi parhaaksi yritykseksi. Kilpailun järjestäjä oli Fonecta.

CTF Sales Oy

CTF Marketing Oy

Contact & Travel Finland Oy

CTF Solutions Oy

CTF Konsernin kaikki yritykset ovat luottoluokitukseltaan Suomen vahvimpia. Vain 2,8% suomalaisista yrityksistä ovat tässä luokassa.

Tämä viestii asiakkaille, henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille sekä kaikille sidosryhmille yrityksen toiminnasta ja kyvystä vastata yrityksen velvoitteista.

CTF Konserni
CTF Konserni

CTF Konserni

Olemme taitavien myynnin, markkinoinnin ja palvelutuotantoalojen yhteisö, joka ymmärtää suomalaiset haasteet sekä toimintaympäristön. Kaikki konsernin yritykset jakavat yhteiset arvot ja haluamme luoda kestävää kasvua sekä tulevaisuutta, niin ympäristön kuin mielekkään työelämän ja asiakaskokemuksien avulla.

CTF-konsernin johtoryhmässä on viisi henkilöä. Toimitusjohtajan johdolla johtoryhmä vastaa liiketoiminnan koordinoinnista sekä taloudellisten ja strategisten suunnitelmien luomisesta.

CTF-konserniin kuuluu emoyhtiö Contact & Travel Finland Oy sekä sen 100% omistuksessa olevat CTF Solutions Oy, CTF Sales Oy sekä CTF Marketing Oy.

Brändejämme ovat:

Toimintatavat

Jokapäiväistä toimintaa ohjaa konsernin arvot ja strategia, vastuullisuuskäytännöt, konsernin toimintaperiaatteet, Suomen lait ja säädökset sekä kansainväliset sopimukset ja suositukset. Työtämme ohjaavat myös omat periaatteemme ja vapaaehtoiset aloitteet sekä sitoumukset.

CTF Konserni arvot
Tule meille töihin

Töihin meille

Kiinnostuitko konsernistamme? Tule töihin ammattilaisten yhteisöön! Haemme henkilöitä lukuisiin eri tehtäviin. Oletko innokas tekijäpersoona? Aktiivinen tiimikaveri, jolla on todellista hinkua tekemiseen ja tahto kehitykseen?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus milloin vain sähköpostilla osoitteeseen [email protected]